Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du, sluta ljuga!

Sluta ljuga...
för mig
och för dig själv.
Bättre att ta tjuren vid hornen
vara ärlig och säga...
ja vad vill eller bör du säga?
Jag väntar ihärdigt,
beslutet måste komma från dig,
jag har tålmodigt väntat,
längtat
varit sårbar,
svurit långa haranger,
gråtit floder,
glömt dömt och gömt,
men nu räcker det,
vi ser på kärleken på olika sätt,
du vill både ha kakan och äta upp den,
det vill inte jag.




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-05-04 10:33



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om en relation som inte är vad den borde vara.
2022-05-04
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP