Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild: AndLou


VI SOM SAKNAR GLORIA

 

Om nu din blick är vänd mot himlen

då ser du det oändliga

du ser ett stort mörker fyllt av stjärnor

som också kan forma det förgängliga

 

om du känner dig ensam här i världen

då när din saknad blir för stor

men de som har blicken vänd mot mörkret

de är så många fler än det du tror

 

men ljuset kommer till sist att segra

ja låt detta nu bygga din historia

för det är just då som lyckan vänder

även för oss som saknar gloria

 

Copyright © AndLou

 




Bunden vers (Rim) av AndLou VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-05-04 12:41



Bookmark and Share


  Respons VIP
Vacker och klok text!
2022-05-08

  Kungskobran VIP
Jag skär mörkret
i små bitar
med en vass kniv
och slänger
dom i papperskorgen
2022-05-04
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP