Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som mjukglass på din nästipp

Som yster fågelsång
Som vitsippor i skogsgläntan
Som fjärils första vingslag
är en nyfödd barnteckning:-)




Prosa av Feminaz
Läst 145 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-05-04 14:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz