Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Breven

brevet som låg på vänt
igenklistrat påskrivet frankerat
väcker min undran
vem var jag då
vem såg ni mig som
vad ville jag berätta
vad ville jag säga er
minns inte
vill inte öppna det
det är försent nu




Fri vers av Cortexett
Läst 77 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-05-04 15:00



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande om brevet som aldrig skickades iväg.
2022-05-04

  Kungskobran VIP
Det är aldrig försent men ibland förtidigt
2022-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Cortexett
Cortexett