Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minns en tid

Jag minns Uruk
Utan att varit där
Den grubblande Gilgameshs stad
Staden mellan floderna
Vår första civilisations stad
För mer än 5000 år sedan
Där de var människor som vi
Ååå, vad jag skulle vilja återvända till Uruk
Vara på torgen
Gå på fest
Ha ett hederligt jobb
Gå på fik
Vara kompis
Bli kär
Vara där med kroppen
Inte bara i drömmarna
Inte bara med tankarna
Inte bara med generna
Vara där i vår nuvarande civilisations början




Fri vers (Fri form) av Carl-Johan Bachofner
Läst 85 gånger
Publicerad 2022-05-04 15:49



Bookmark and Share


  Respons VIP
En längtan som känns nära och stark!
2022-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Carl-Johan Bachofner
Carl-Johan Bachofner