Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen bild


Min trädgårdsnejlika


Mina altanplantor

växer och frodas

och jag njuter för

fullt i aftonstund




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-05-04 17:56



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Aftonstund i vårens ljus - njutningsfull dikt - tack!
2022-05-09

  Eva Helene VIP
En härlig tid nu, fint detta!
2022-05-05

  Feminaz
Att vara tacksam är ett hjärtats gåva.
2022-05-05

  Niliboy
Du så fint. Du har gröna fingrar,
2022-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP