Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För mycket rädsla driver på panik......som längtar efter räddning!


Hur man först bryter ner för att sedan bygga nytt

Pandemi som inte kan kontrolleras
Krig som finns i närområdet
Energibrist
Klimatkris
Våld som ökar i våra närområden

Propagandan drivs på av en osläckbar medialeld som
visar i ord och bidrar med att tryggheten är hotad!

Våra politiker visar hur alvarligt det är då de med ord
visar sin rädsla som de projicerar ut i etern!

Vad vill allt detta visa oss?

Pandemin/farligt virus RÄDSLA

Räddningen är ett vaccin eftersom det sägs vara RÄDDNINGEN
den botar inte men gör dig mindre sjuk....Hur många sprutor
går du med på att ta?

Krig i Ukraina vårt närområde. Propagandan driver på och våra politiker
inleder med samma mönster. RÄDSLA
RÄDDNINGEN nu tycks vara Nato!

Samhällsförändringen följer den agenda som startats! Steg för steg
ses vi tvingade att acceptera begränsningar i det som vi tog för givet.

Dominobrickorna faller eftersom den första drar med sig resten.....inflation
räntehöjningar, osv

Frågan jag ställer mig hur gick det till....när startade fallet. Det vi ser är
att det accelererar!

Fr 2015 och fram till 2022 har det gått 7 år där vi tydligt ser att det inte kan kontrolleras och heller inte gömmas då allt är synligt!

Kulisserna har blivit genomskinliga!

Agendan- Förändringen- Nybygget/ handlar om det vi upplever först
rädsla sen ...Är räddningen god eller ond. Frihet eller Förtryck!









Övriga genrer (Drama/Dialog) av WyS VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-05-04 19:31



Bookmark and Share


    lydriket
Bra text. Tänkvärt.

Manipulativa människor älskar kraften i godhetens ord.
Bruket av dessa numera ökända godhetsmarkörer identifierar dessa individer och deras lärjungar
2022-06-02

  Kungskobran VIP
Det skall du veta
vår tids ångest
heter Greta
2022-05-05

  Ulf Carlsson VIP
Det är väl inte konstigt att människor, inklusive regeringar, visar rädsla inför pandemier, krig, kriminalitet och klimatkatastrofer.
2022-05-04
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP