Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårfloden i min själ

för liksom isarna spricker
brister även min själ itu
och likt en rasande vårflod
flyter hjärtats glädje ut
lika våldsamt som våren
slår sig genom vinterns dimmor
faller jag handlöst i avgrunden

men då vårens återkommande raseri
bringar glädje och lycka i var mans själ
leder mina årstider enbart till sorg




Fri vers av Patricia VIP
Läst 540 gånger
Publicerad 2006-08-03 15:37



Bookmark and Share


  TedEdFred
eftersom att jag var så seg och tråkig förra gången jag läste denna så måste jag skriva en kommentar igen! och läsa den igen! den är så underbar tycker jag!! även fast jag gilalr våren så är den skitbra tyckre jag.!!!! ÄLSKA!
2006-09-10

  Freya
Jättefin, men jag tycker att våren är
u n d e r b a r.
så jag håller inte riktigt med..
men det var fint! ;P

kram

/Freya
2006-08-25

  TedEdFred
väldigt fin, tycker jag!
2006-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Patricia
Patricia VIP