Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Säger själv solklart NEJ Tack! emedan både USA & Ryssland tar sig alltför stora friheter med andra. Vår hållning bör dock avgöras via folkomröstning (som absurt nog blott ett parti begär = ännu ett skäl att återvända till V som länge synts mig otänkbara)


Kuliss #10 : NATO-medlemskap, NJÄ Tack!?!

 

 

Nervösa Allmänheten Tänker Om

 

Nästan Allihopa Tror Ofrånkomligt

 

Närastående Attack Tacksamt Omdirigeras

 

Näktergalar Anfaller Tillsammans Ondskan

 

Nu Angrips Tametusan Oss

 

Neutrala Aggressioners Trollkonstnärer, Ojsan!

 

Några Apor Twittrar Ord(ning)

 

Nolltoleransens Alternativlösa Terrorbalans Olyckligtvis

 

Nätverkets Avigsidor Tangerar Opportunism

 

Nämen, Allvarligt Talat, Oseriöst!

 

No-go-zonernas Allemansrätt Territoriellt Omöjlig

 

....sålänge en relativt svensk version

av mina associationer kring organisationen

för att halvt på skämt dechiffrera förkortningen ifråga

men liknar snarare rubriker....

 

Naturvänlig Aktiekurs Totalsågar Oligarker

 

Ni Anstiftar Tredjevärldskrigsmässig Operation

 

Nakna Ansikten Trotsar Orkanbyar

 

Nyhetsflödets Anmärkningsvärda Trickfilmningar Observeras

 

Navalnyj Alternerar Trump - Obama

 

Namngivna Alien-allianser Teleporteras Olegitimerade

 

Någorlunda Absolut Tvivlande Ofta

 

Nittonhundratalets Artonhundratalsartade Tidsoptimisters Omorganisation

 

Nebulosan Annekterar Tellus Oceaner

 

Nationella Armada-amiraler Träffas Obskyrt

 

Nordborna Allena Traskar Omkring

 

Nålsögats Armborstpilar Tärningskastar Orakelsvar

 

Nja, Anledningarna Tycks Otillfredsställande

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Kåseri) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-05-05 21:44



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Nyter allegori totalsågar omställning. Fantastisk idé som du har framfört på bästa tänkbara sätt.
2022-05-06

  Gunwale VIP
Noterar Allvarsamt Trappans Opus!
2022-05-06
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP