Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


950.GOD NEVER MAKES A MISTAKE!!!2

***GOD NEVER MAKES A MISTAKE!!!***2

när HELIG NATT HÖR
KYRKAKLOCKORS KLANG

FALLER BÖNER UR BIBELN

en
andra
och
#en annan#...

NATTID
stoppar gång
PÅ ALLA
KYRKTORNS KLOCKOR
===###===
VEM ÄR MED MIG?
FRÅGAR *HAN* ...
och sträcker ut
sin *HAND*,

följa efter*HONOM*
vågorsjömänkrigare
slåss om plats på
stranden...och

heraldiska ordnars grenar
drar SJÄLAR FRÅN BOTTEN
===###===
året stannade
ingen annanstans att gå
alla kyrkor är tomma,

TIDENS GÅNG...ÄR...IGÅNG!
*SA HAN*
===
HELIGELD PORTAL
***GOD DOES´t WANT TO BE
IN AN DISRESPECTFUL WORLD!***

TILL VÄRDENS TEMPEL
ÄR STÄNGD!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-05 07:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP