Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord

Dina ord drev mig
lite närmre land
Jag kunde röra vid himlen
Väga solen i min hand
Så lite som kan göra skillnad
Ett ord eller två ibland




Fri vers av Christoffer Bergström
Läst 87 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-05-05 08:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christoffer Bergström
Christoffer Bergström