Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärleken till livet


Om att vara i nuet

Det enkla livet här och nu!

Mickro o Mackrokosmos

Livsresans möten och förståelse för alltings samverkan
bortom ägandets/ illusioner!


https://youtu.be/Wn0LRB5GmWc




Fri vers av WyS VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-05-05 10:52



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
När föremålen äger dig och du inte äger föremålen är du illa ute
Fint beskrivet av dig
2022-05-05

  M M Mannheim VIP
Mycket intressant poesi med ett innehåll som jag kan känns igen mig i
2022-05-05
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP