Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en drömsekvens ur Anders Bobergs känsloliv


                                                Maj anno 172-
jag är på resande fot i en främmande stad
men fråntas mitt rum

ägaren låter andra sova där
trots att min rock hänger kvar

jag är på besök i en främmande stad
ägaren kan eller vill inte ge mig rummet tillbaks

något annat rum finns inte

jag går skamlöst omkring
bland alla andra väntande 

helt näck med svällande kuk
bär jag en yxa i handen

 




Bunden vers av mikael ejdemyr VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-05-05 13:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mikael ejdemyr
mikael ejdemyr VIP