Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himlen är oändlig


Bland slangar

med varje andetag kippande
efter luft, syre, liv

Tänk om vi visste

då 
vad som skulle komma
nu

Skulle vi vilja leva om

detta liv
eller skulle vi vägra

Vägra födas

vägra leva
vägra dö

ja jag vet inte

varken ut eller in
tacksamheten ändå

för detta liv som blev
även om det är slitsamt
våren är här

fåglarna kvittrar och ropar
spelar upp sin symfoni

ser upp mot himlen

den är blå, så oändlig
med vita tussar till moln
och en värmande sol

jag stannar till en stund
sätter mig på bänken
och tänker på mamma igen

bland slangar
med varje andetag kippande
efter luft, syre, liv












Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-05-05 14:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP