Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jonglörens mästerstycke

 


 Jonglören  kastar upp sina bollar i luften

- Händernas samspel
   med ögonens fokus
   sinnets inkodning
   är en uppvisning av högsta rang

- Avslutar med elegans
   låter varje boll
   långsamt i intervaller
   falla ner till golvet

- Tackar bugande sin publik
   fångar ögonblickets jubel
   när han sträcker fram sin högra hand
   håller upp den glänsande triumfen
   konststyckets centrala punkt

Jonglören låter ridån gå ner




Fri vers av Litchi VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-05 15:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Litchi
Litchi VIP