Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto:AndLou


CIRKLAR

 

Livets cirklar kräver styrka och kärlek
ju längre vi och våra liv fortskrider
så fylls vår egen cirkel med erfarenheter
såväl av förluster som av segrar

alla de kriser vi går igenom i livet
gör vår cirkels kanter allt starkare
all kärlek vi möter gör cirkeln varmare
ja cirkeln formas av styrka och kärlek

så gör din egen cirkel till ditt livsverk
se kärleken och se erfarenheterna
men se också kriserna och förlusterna
allt gör cirkeln värd att vårda

bär med dig av cirkelns erfarenheter
låt dessa erfarenheter forma livet
låt cirkeln ge dig den styrka du behöver
och låt den växa när livet ler mot dig

det är vi själva som fyller våra cirklar
det är vi själva som gör dem starka
och när och om de till sist blir fyllda
blir de till kontentan av våra egna liv

Copyright © AndLou




Fri vers (Fri form) av AndLou VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-05-05 15:30



Bookmark and Share


  Respons VIP
Mycket erfarenhet bakom dessa vackra ord!
2022-05-08

  Kungskobran VIP
Det gör ont när cirklar brista
och allt därin vi mista
Att laga är inte lätt
måste göras på rättan sätt
annars blir livet en evig sorg
en oåtkomlig borg

2022-05-05

  Den skrivande tysta
Så vackert... och det låter logiskt också! Fint och roligt sätt att tänka. Jag ser framför mig hur vi alla långsamt studsar omkring i våra cirklar...
2022-05-05
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP