Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration: Cirklar av AndLou


Brustet

Det gör ont när cirklar brista
och allt därin vi mista
Att laga är inte lätt
måste göras på rättan sätt
annars blir livet en evig sorg
en ointaglig borg




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-05-05 17:38



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Fint rimmat! Funderar på vilka cirklar det handlar om?
2022-05-06

  Marita Ohlquist VIP
Bra skaldat.
2022-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP