Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

17

nu snurrar ekorrhjulet och
hon undrar hur världen känns
under medicinernas tjocka yta

har glömt formen på sina
toppar och dalar, har glömt
skimret från förnuftets gräns

den som hon klev över då
när vardagen revs i bitar
och inget var begripligt

hon undrar på vilken sida av
denna gräns hon skulle hamna
om medicinerna tog slut en dag

undrar hur vass verkligheten är
när inga substanser finns där
att slipa dess många kanter




Fri vers av blimp VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-05 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

blimp
blimp VIP