Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I bergens skugga



I bergens skugga
pulserar livet
i magnetzon

Radioskugga eller inte
vi omsluts av
berggrundens strävande

Träden är som master
från underjorden
dess förehavanden

Jag låtsas att jag vet
att signalvågorna
är av godo


















Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-06 09:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP