Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ur Psaltaren 105:4 Egen bild


"Sök Guds ansikte beständigt!"


Det enda vi kan göra

i dessa orons tider är att

i nattens rofyllda stillhet

förena oss med Gud...


så länge och så stilla

att vi kan förnimma

Guds svar på våra

intensiva frågor.




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-05-06 12:39



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
I alla de ansikten vi möter kan vi få en glimt av Guds ljus!
2022-05-17

  Eva Helene VIP
Goda ord, särskilt i orostider som dessa.
2022-05-07

  Niliboy
Ja vi förtrösta å förkovra, härligt!
2022-05-07

  Grubbelmia
Fastnar speciellt för strofen "i nattens rofyllda stillhet - förena oss med Gud... " Tack och kram! /Grubbelmia
2022-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP