Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja, det är det rätta!

Javisst, det måste vara det rätta

att skita i den svenska arbetsmoralen

den svenska småsintheten

den svenska försoffningen

Att skita i allt som inte gör en väl

som inte tillför något

eller förbättrar något.

Som pensionär kan jag ju leva det behagliga livet

leva för mina vänner

för det som är vackert

i mänskor och natur

Att skita i resten måste vara det enda rätta!

 

Bohemen i knoppningstiden




Fri vers av bohemen VIP
Läst 59 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-06 14:58



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
kul dikt om att välja det bästa - och skippa det som inte tillför något - !
2022-05-06
  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP