Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild:AndLou


NÄR ALLA SANNINGAR FÖRSVANN

 

Ja jag har vandrat vilsen fram

och mitt mål var svårt att se

på vägen såg jag ändå svaren

om vad som hindrat mig att le

 

då när molen färgat himlen

och de skymde solens ljus

ja då växte all min ångest

där i morfinets lömska rus

 

ja det har blixtrat i mitt inre

när alla sanningar försvann

där i förvirringarnas boning

jag en sorts frihet ändå vann

 

men galenskapens tunga makt

den är starkare än ljuset

så i tragikens mörka rum

många som ursäkt finner ruset

 

men älskar du mig ännu

är den tanken som jag har

så kan du kanske svara mig

varför rädslorna finns kvar

 

för att leva med sin rädsla

det kan förgöra varje steg

ett steg fram blir två tillbaka

ja visst ni kan kalla mig för feg

 

Copyright © AndLou




Bunden vers (Rim) av AndLou VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-05-06 15:05



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Väl skriftat om rusets förbannelse. Minns mina tvår bröders långa väg mot ett annat liv.
2022-05-09

  Kungskobran VIP
Det är lätt att hamna i rusets våld
men ack så svårt att ta sig därifrån

Fint skildrat av dig
2022-05-06
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP