Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Känslor, ilska på italienska


Famiglia di Merda

Famiglia di merda
Coltiva individi insigure

L'amore è dare il supporto
Anche se non lo condividi

Mancanza di guida
Può portarti alla disperza

Anche se non lo desideri
A svegiarsi e capire che vali

Basta una parola
Da uno che vede la capacità
Famiglia di merda
Coltiva individi insigure

L'amore è dare il supporto
Anche se non lo condividi

Mancanza di guida
Può portarti alla disperza

Anche se non lo desideri
A svegiarsi e capire che vali

Basta una parola
Da uno che vede la capacità




Fri vers (Fri form) av Federico Romano VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-06 15:15



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Skit familj
Family of shit
Odla individuell insigure

Kärlek är att ge stöd
Även om du inte delar den

Brist på vägledning
Det kan leda dig till förtvivlan

Även om du inte vill
Vakna upp och inse att du är värd

Bara ett ord
Från en som ser förmågan
Family of shit
Odla indivi insigure

Kärlek ger stöd
Även om du inte delar den

Brist på vägledning
Det kan leda dig till förtvivlan

Även om du inte vill det
Att vakna upp och förstå att du är värd

Ett ord räcker
Från en som ser förmågan




Fri vers (Fri form) av Federico Romano VIP
Läst 17 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-06 15:15

* Spara som bokmärke
* Skriv en kommentar
* Skicka en privat kommentar
* Skriv ut
* Spara som PDF


Bokmärk och dela


2022-05-07

  SatansSon VIP
Förstår bara rubriken-tror jag.
2022-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano VIP