Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt timglas


Söker och famlar, tråcklar och trår
efter något som kan vederkvicka
önskar jag hade en skatt i förvar
som jag kunde vidareskicka.

Man vill som örnen få sväva
och se på det som skänker behag
tänk att en dag få uppleva
ljuva känslor av skiftande slag.

När mitt timglas runnit ut
och jag måste lämna jordelivet
hoppas jag att när jag ser mig om
någon dikt vederkvickelse givit.




Bunden vers av Roland Holm
Läst 72 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-06 15:25



Bookmark and Share


  Bo Lövhalka
En mycket bra text

2022-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Roland Holm
Roland Holm