Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi gläds

"Vi gläds åt den fred, som vi haft i många år".
"Den vårdar vi mest av allt på Jorden".

Sjunger vi istället för gammalt trams om de fornstora da'r, då vi var bäst i Europa på att slåss.




Övriga genrer av Ingmar Hård VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-06 16:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP