Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vid LSF-konferensen i år visades TIK (Taligenkänning) och vi fick se ett ord som inte finns! INJECTERADES! Det är så fel på många sätt, men visst - vi förstår vad du menar och själv verkar du inte bry dig, doktorn, för du har sparat tid!


TIK

Det nya
det snabba
det effektiva
var och en sin egen administratör
det är så enkelt
men inte så noga
hitta på dina egna ord
och förkorta allt som går
det gör inget om det blir ord
som ingen förstår
det sparar på din tid
och tid är pengar!

Det gamla
det väl beprövade
jag är medicinsk sekreterare
jag hör det du säger klart
men även det du mumlar och menar
jag är noga
jag skriver rätt
jag kollar fakta
jag minns det du glömmer
för jag är inte ett dataprogram
men något mycket mera
det är min yrkesstolthet och glädje
jag tar till vara allas tid
och tid är pengar!




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-07 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP