Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enskilt samtal (Min kamp 2.22)

Gick till kyrkan, ville tala

om själen, finns den?

Var finns den efter döden?

Kan den kommunicera

över gränsen liv och död?

Ville tala om döden,

i stället blev det 40 års liv

på 80 minuter. Vet fortfarande inte

vad "själen" är men jag vet

vad som är liv.




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 68 gånger
Publicerad 2022-05-06 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP