Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


mot någon


Gör gott


Sprid godhet
skapa gott
förhåll dig till din nästa
med verktyg som du fått

Sprid glädje
skingra sorg
låt hjärta möta hjärta
medkänsla är din borg

Sprid stjärnljus
skimra klart
när ljuset möter mörkret
finns ingen plats för hat





Bunden vers (Rim) av stormengudrun VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-05-06 22:34



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Värmande, 'omhuldande', stödande med många kramar är din fina dikt - den ger mig nya krafter! Tack!
2022-05-10

  SagaArt VIP
En text alla borde läsa och ta till sig. Vackert skildrat om det som är viktigt i livet.
2022-05-09

  Vindsvala VIP
Fina tankar om att göra det lite lättare att leva i denna onda värld.
2022-05-09

  soligajag_1 VIP
Så underbar och en varm poesi som förmedlar kärlek och omtanke.
2022-05-07
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP