Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NORGONÅNGEST maj 070522

KLAVBUNDEN

Flyger som svalorna.

Frihetens tankar flyg,
bland de mörka molnen.
Oförmögen att förnimma,
markens lyckliga trygghet.

törsten är min följeslagare
vattenglaset har vält
pölen på golvet växer
törsten skriker i mitt huvud

nu hindrar kroppen
vid mötet med dagen
ångestfyllda trauman
kväver Min röstresurs

de små rörelsernas band
fjättrar mitt liv
bunden blev Min kropp

Endast pennas udd
ger tröst med ordens sirater.

Bosse 7 maj 2022.




Fri vers (Prosapoesi) av Bossepoet från Österbotten
Läst 60 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-07 07:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten