Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Steg

Hon tog sina steg
och lade dom
i en resväska
som hon stängde
och sköt ut från
stranden
Sen såg hon sig själv
ovanifrån
Hur hon låg där i sängen
alldeles stilla
som för att inte väcka
rummet
Låg och väntade
medan havet bar hennes steg
till en annan strand
Hon såg sina fötter rycka till
och en rörelse for genom kroppen
tills allt blev stilla
igen




Fri vers av Christoffer Bergström
Läst 72 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-05-07 07:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christoffer Bergström
Christoffer Bergström