Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mormors visdomsord

Det är bara regn här hos mig,
ja iallafall utanför mitt fönster.
Men det känns väldigt uppfriskande
både för mig och naturen utanför.
Det är något speciellt med regn,
antingen en välsignelse,
eller en katastrof,
ja precis vad min mormor alltid sade,
för mycket och för lite skämmer allt!




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-05-07 09:36



Bookmark and Share


  BenGust VIP
I landet Lagom bör det falla regn oftare
än i stora mängder.
2022-05-08
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP