Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oinbjudet kalhygge

Överraskas
ja rent av
försorgsnas

där i mitt blickfång
det allra bästa
så njutbara

i kreativitetens
aldrig sinande källa

där lyser nu
ett nytt stort hygge
i storskogen




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-05-07 10:55



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Mänskligheten sågar som vanligt på den gren man sitter på. Och inte är det sång
man i sinom tid kommer att brista ut i.
2022-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP