Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag fick tre svåra ord av @TrollTörnTrappan: gängungar, uppgrävde göteborgaren. Jag har fogat till 18 ord och här är resultatet. En (nästan) sann historia.


Stafett 42

"Göteborgaren", sonen vår
uppgrävde och uppfyllde dröm igår.
Han såg Thåström spela, sjunga
för gamla, unga
och applåderande gängungar.
Göteborgsstaden gungar!




Bunden vers (Rim) av Cikoria Blå VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-05-07 11:08



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Härligt när det rör på sig igen:-) Man riktigt känner hur det gungar!
2022-05-10

    Lena Söderkvist VIP
Liv och rörelse går att kombinera med rim, det bevisar du. Gillar!
2022-05-07

  TrollTörnTrappan VIP
Det hörs runga gött om dessa rader!!

Om än lite likformig - tar knappast kungakronan bland alla stafettbidrag.

Nå, vad gör väl det?! - när en musikglad stad samlar både tunga och lätta applåd-ackord..
2022-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP