Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppets raketrekyl

Vad annat
ger du henne nu
än detta
jojosträngade hjärta

som ett bungy jump
mot brådjup och
bottenlös förtvivlan

snuddar där nästan

innan hoppets
raketrekyl om än
tvivelaktig studsar
mot horisonten











Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 74 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-05-07 14:30



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Två olika sorters hopp på tapeten.
"Jojosträngat hjärta" och
"Hoppets raketrekyl" två
häftigt målande uttryck.
2022-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP