Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 


Falken berättar 12 //Fotot är privat/


Jag gör väldigt få "Att GÖRA-listor".... om än några.

 

 

Allt blir ändå gjort som ska göras, har jag märkt. Och alltid i rätt tid, på rätt plats  och på rätt sätt - oftast med lust och glädje (till skillnad från alla måsten som föder olust och stress).

Däremot gör jag MÅ BRA- listor i form av affirmationer (positiva tankar) som håller glädjenivån hög inom mig. För alla bygger just på de glädjefyllda tankarna som liksom bombarderar mig från en kraft (så ren och klar) som jag skapar min värld utifrån. Många kommer från insikter och livserfarenheter naturligtvis och lärdomar från livets skola. Men långt ifrån alla. Hela tiden dyker det upp fler och fler positiva livsbejakande idéer som gnistrande ljusglimtar från "out of the blue" som till och med förvånar mig över hur geniala de är. De kommer inte från mig, kan jag bara säga. Men eftersom det verkar som att jag har en öppen kanal till denna underbara kraft förmedlar jag de gärna vidare för att göra både din och min egen värld ljusare och lättare att leva i. 

Här får du 15 stycken att börja arbeta med (för det gäller ju att du gör dessa affirmationer till Din Sanning om Dig och det kan ta lite tid och övertalning från din sida. Det beror lite på hur motiverad och mottaglig du är just nu.) Men ge inte upp! Upprepa de på alla möjliga sätt (säg de tyst för dig själv, skriv ner de och skapa din egen MÅ Bra-lista, skriv ner de på post-it lappar och sätt upp de överallt där du ofta befinner sig så att du ständigt blir påmind om de, sjung de, skrik ut de, dansa till de, måla och rita de.... jag det är bara fantasin som sätter stopp för hur du ska få dessa och dina egna positiva tankar att bli din sanning om dig. Och Må Bra/Bättre). En dag är de lika självklara som att du andas.

Själv har jag satt upp flera sådana lappar i olika färger på speglarna här hemma, på insidan köksdörrar, i min plånbok, i jackfickor och i mina väskor. Jag till och med har skrivna listor som bokmärken. Bara att göra allt detta är oerhört positivt och riktigt roligt, ska du veta. Du kommer att må suveränt bra!


Affirmationer - Positiva tankar!

 

1   Jag Älskar Livet och Livet Älskar Mig.

2   Allt är väl i mitt liv.

3   Idag väljer jag att vara glad.

4   Jag Tror På Mig Själv.

5   Jag Är Fantastisk.

6   Det jag upptäcker om mig själv berikar mig och min tillvaro.

7   När jag välsignar mina utmaningar förvandlas de till gåvor.

8   Jag använder minnet som en skattkista (inte en soptunna).

9   Jag finner nöje i att jag är jag och bejakar min person sådan den är.

10  Mina positiva tankar skapar harmoni och ger en skön livsstil.

11  Negativa tankar skapar inte det liv jag vill ha, men de påminner mig om det.

12  De bästa sakerna händer när jag följer min magkänsla.

13  När jag slutar tänka tankar som gör mig ledsen får de glada mer plats. 

14  Jag låter mina positiva tankar vägleda mig idag.

15  Början till Hälsa är att Älska Sig själv.

 

Allt börjar med att man tar ett steg - så ta ditt mot ett ljusare och lättare liv att leva i.

 

/ Evelyn
Prosa (Kortnovell) av Evelyn Falk Möller VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-21 09:35Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Evelyn Falk Möller
Evelyn Falk Möller VIP