Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart

 

Humlan surrar i blomman
den sjunger sin sommarsång
spindeln klättrar på väggen
och hoppas sommaren blir lång

Porlande vatten i skogsbrynets fåra
fågelns kvittrande högt ovan jord
spirande blommor i olika färger
snart är naturen helt  fullgjord

För att lyssna, lukta och se sig omkring
hur allt vaknar, blommor runt i ring
jag älskar när naturen kommer till liv
det får livet att få ett helt nytt perspektiv

Nu sitter jag själv så skönt i stolen
och tar mig en liten varm kaffekopp
vänder ansiktet sedan rakt emot solen
och hoppas jag kan snart ta ett dopp

        Sommaren kommer snart.......




Bunden vers (Rim) av Christin Lederman VIP
Läst 124 gånger
Publicerad 2022-05-07 18:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP