Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sluta existera

Tig du min röst
Du skadar de innre

Vik hädan
Försvinn

Radera orden
Sluta andas

Ingen vill veta...

Hur du mår....




Fri vers (Fri form) av miramin
Läst 133 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-05-07 19:01



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
stark
2022-05-08

  Nina Nightwish
Den här texten känns..
2022-05-07
  > Nästa text
< Föregående

miramin
miramin