Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag blundar

 


 



Jag vaknar upp och börjar med att glömma


vad natten innehöll för löften


om frid i andligheten


där allting stämmer.


 


Men något skrämmer


i denna verkligheten


där alla bär ett krig vid höften.


Jag blundar för att fortsätta att drömma.


 


 


 


 


 


 


 


 




Bunden vers av OmE
Läst 107 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-05-07 20:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

OmE
OmE