Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vindregn

Vinden och regnet

Är som en känslodans 

De fångar så mycket mer

Än kyla när de samspelar

 

Ty de fångar dofter och ljud

Som får dansa med dem

Tills de mojnar och stillar

 

När gryningen bryter ljuset

Och en känsla av att något nytt

Tar form i dess efterdyningar




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-05-12 06:28



Bookmark and Share


  Susen VIP
Vacker poesi
2022-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP