Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tacksamhet igen (Min kamp 2.22)

Jag sjunger vackert

säger koltrasten 

uppe i trädets topp

 

Jag är tacksam

säger jag

nere på asfalten

 

Vi simmar vackert

säger älgarna

i älven

 

Jag är tacksam

säger jag

i tv-soffan

 

 

 




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 60 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-07 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP