Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ambivalens

Det är synd
att tycka synd om
men inte synd
att tycka om
den som lider

För den som lider
vill ha närhet
men bara på distans
vill ha värme
som kyler det som fanns

Så jag skickar dig ett vykort
med bilden
av min frusna själ
som visar att jag bryr mig
och att jag bryr mig väl

Du kan väl skicka mig en aning
med vändande post
med karta och kompass
så att jag inte bryr mig
när jag kan vara dig till last

 




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-05-08 00:15



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
haha, ja
att vilja
men inte veta
- bruksanvisning önskad!
2022-05-08

    Lena Staaf VIP
Att stödja eller inte och hur - det är inte lätt att veta.
2022-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP