Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ubuntu



Konventionellt rätt
är bara ett av alla de sätt

det är för tråkigt att följa strömmen
när man kan dansa sin egen dans
uppfinna nya bråk
trampa nya stigar
till sin gamla gård
och så frön som man inte känner från förr

-

hör hjärtat sjunga
och klappa takten
till en dans som är min
och kan synkas med din

du och jag och vi
skapar
tillsammans
ubunto




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-05-08 01:12



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
Väl dansat! <3
2022-05-12

  bohemen VIP
Ah, denna text tilltalade mig med dess budskap att vara trogen sig själv.
Skönt!
2022-05-11

    Elisabeth Nilsson VIP
Innerligt och bra skrivet! Så är den bästa av världar i kärlekens namn.
2022-05-09

  Marita Ohlquist VIP
Fin text om glädjen att dansa tillsammans.
2022-05-09

    Lena Staaf VIP
En dans som är min och kan synkas med din - det är hemligheten till ett harmoniskt liv. Fint skrivet! Vi behöver inte vassa armbågar och konkurrens.
2022-05-08

    Lena Söderkvist VIP
Konsensus - man måste hitta det tillsammans. Absolut.
2022-05-08

  Kungskobran VIP
Det är det jag alltid har sagt,
man måste dansa i takt
2022-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP