Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
26 april 2022


Dumb and divine

The dumber
we allow
ourselves

to be

the more
we can
truly see.




Fri vers av KPJ Sundquist VIP
Läst 55 gånger
Publicerad 2022-05-08 01:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KPJ Sundquist VIP