Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kränka och förnedring är esensielt


Fria Fångarna

Kvinnan visar ett ark
Det är ett färdbevis

Givetvis en kränkande handling
För ett plastkort med reskassa

Vore fel rent tekniskt sätt
Kvinnan måste känna att hon är en fånge

Som släpps ut av statens tjänare
Inte en människa som är fri att gå

En sista spark
Från de som har hållit henne inlåst




Fri vers (Fri form) av Federico Romano VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-05-08 05:23



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
kommer hon från kåken?
2022-05-08

  Jeflea Norma, Diana. VIP
allt är designat för att stigmatisera
han lämnar inga andetag för tystnaden och går vidare i livet.
2022-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano VIP