Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

naken

Naken, endast iförd en krycka, gick han försiktigt nerför klipporna, den gamle mannen, ut på bryggan, la ifrån sig sin krycka, klättrade ner utmed badstegen och lät sig omslutas av kristallaste vatten, av hav.
Vindtorkar sig efteråt.
Kryckgår upp till huset igen.
"Man får njuta av det man kan".
Tänkte han med en guldviva bak örat.




Övriga genrer av Ingmar Hård VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-05-08 07:04



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Tuff man - med rätt inställning till livet!
2022-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP