Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ljusare punkt att befinna sig på


Bortom detta

livsavsnitt

tidsspann

denna delrymd

med sitt

evinnerliga

tråcklande

Uppkommer

alltid en

ljusare punkt

att befinna sig på




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-05-08 10:59



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Det är sant - och ibland kan man förflyttas sig direkt dit genom sin tanke, förändrat perspektiv, förändrat agerande . . . .
2022-05-11

  Elinor Sörensson VIP
Hoppfullt.
Och en påminnelse om att
dessa ljusare punkter finns
där. Kanske mitt i detta
tråcklande eller väntar oss
om hörnet.
2022-05-10

    Lena Staaf VIP
I alla fall för det mesta.
2022-05-08
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP