Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dopamin

Vet något är fel 

Glömmer, går ofta bort mig 

Klarar inte stress 

 

Inte Parkinson ännu 

Men för lite dopamin

 

 




Bunden vers (Tanka) av Ohemulen VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2022-05-08 23:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ät vildkattskit! de har en parasit, som gör att dopaminutsöndringen ökar. ignobelprisvinnarna fann att killar blir mer aggressiva, medans tjejer shoppar mer?! O_O
2022-05-30

  Kungskobran VIP
Med en daglig dos av dopamin
blir människan glad och fin
2022-05-23

  Bodingen VIP
Här känner man igen sig, Parkinson livnär sig på dopamin. Satans parasit.
2022-05-12

  Monica Lindgren
Skriva klarar du i alla fall.
2022-05-09

  SatansSon VIP
ska komma ut till högersten och hälsa på dig då jag ändå är i sthlm.
2022-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Ohemulen VIP