Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väderspänning - Tanka

 

Väderprognos spår

sommartemperaturer

med rekordvärme

blir åtta hundra grader

där svampmoln tornar upp sig

 

 




Bunden vers (Tanka) av Bodingen VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-05-10 06:45



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Sätter upp ett finger i luften och känner vart vindarna blåser för att undvika svampmolnet.
2022-05-10

    Sefarge VIP
Och allt blir till
en väldig uppsvällande
Suffle o Belarus Diktator
Blir då orolig att jorden
Hoppar ur sin bana
Och hamnar Gud vet var?
Nää ordning o reda skall
Det ju vara! Med kontroll
vett o finess som i denna
Välgjorda Tanka!
;)


2022-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP