Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Glänsandets slut

 

Min glänsande!

Tog slut

 

Mitt liv som en fri människa

Tog slut

 

Mina drömmar i livet

Tog slut

 

Jag som en människa!

Dog till slut!

 

Den dagen Sverige tog emot mig som en flykting

 

Ur ljuset portades jag bort

Ur tiden portades jag bort

Ur kärleken portades jag bort

 

En mörkt ond hand tog emot mig hem till sig

En ond full mörk ideologi vill styra över mig

En sadistreligion vill tvång konvertera mig till

 

Mitt glänsande liv blev förstörd

När demokrati lade sig i mitt liv

När USA, NATO och västvärlden ockuperade

 

Och förstörde mitt hemland Irak

 

Vi hade ett bra liv bättre än kungarnas kung

Vi hade ett hemland att älska

Vi hade ett hem att vända sig till

 

TACK NATO, VÄSTVÄRLDEN EUROPA

DEMOKRATIN….

FÖR ERA ICKE DEMOKRATIN!

 

Mera påsk intifada väntar demokratin på!!!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 57 gånger
Publicerad 2022-05-09 09:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP