Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Till attack mina dikter!

 

Här hos mig inne!

Är

Kallt och frost

 

Här hos mig!

Är

Ligger tankarna still och döda

 

Här hemma hos mig!

Ligger jag

Död och still

 

Livet har försvunnit för evig ur mig

Kärleken har försvunnit och dött i mitt hjärta

Människan har försvunnit ur min existens

 

Jag identifieras… okänt!

Jag rör mig… okänt!

Jag tänker mig…okänt!

 

Jag går vilsen i mina egna steg

Jag lever vilse i min egen kropp

Jag dikter vilsen i mina tankar

 

Ljuset är ej längre målet för mig

Värme är också ej längre ett mål för mig

Människan är ej längre en kärleksfull skapelse

 

Lever ensamt bland vargarna!

Rör mig ensamt bland hämndattackerna

Flyr vettskrämd hundjakterna

 

Min själ väntar på ingen hjälp utifrån

Mitt hjärta söker ingen hjälp utifrån

Jag siktar på ingen hjälp av någon utifrån

 

Hämnd är svaret!

Attack!

Attack!

 

Till attack mina dikter!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 70 gånger
Publicerad 2022-05-09 09:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP